torstai 30. kesäkuuta 2016

Joiden seurassa sä tunnet ittes Itseksi

Istahdappa alas ja mieti hetkinen. Mitkä asiat sua inspiroi? Mikä tekee sut onnelliseksi? Mitkä asiat sopivat sun arvomaailmaan? Mikä sulle on tärkeintä?

Okei okei, liian monta kysymystä. Mennäämpä asiaan. 
Mieti hetki ympäristöäsi, missä elät. Oletko onnellinen? Onko ympärilläsi oikeita ihmisiä? 
Jos vastaus on ei, tee asialle jotain. Tee tai se hajottaa sua aivan sairaasti. Kokemuksesta, mä tiedän. Mä ihan oikeesti tiedän.
Mitä tää kyseinen käsite "oikeat ihmiset" sitten oikeestaan tarkottaa? Siinäpä suhteellisen vaikea kysymys.

Tässä tapauksessa sanalla "oikea" tarkoitetaan ihmisiä, jotka tekee sut onnelliseksiJoiden seurassa sä tunnet ittes Itseksi. 
Sä olet sä. just sä. 
Ihmisiä, jotka kuuntelee, lohduttaa, välittää. Jotka haluaa aidosti, koko sydämen pohjasta istua sun vieressä.
Ihmisiä, jotka ottaa sut vastaan sellasena kun olet. Ei kyseenalaista. Katsoo sua päästä varpaisiin, mutta ennen kaikkia sun ulkokuoren taakse.Ne ihmiset jotka taas ei kuulu tähän kategoriaan on niitä "vääriä ihmisiä". 
Ihmisiä, jotka ei välitä. Ihmisiä, jotka sanoo ehkä hei, mutta siihen se sitten jääkin. Ihmisiä, jotka jää sun ulkokuorelle eikä pääse sen taakse.


Ne ihmiset hajottaa sua. Ne saattaa joskus jopa tahallaan mutta usein myös huomaamatta satuttaa sua. Ne tuhoaa sun mieltä. Älä hukkaa aikaasi heihin. Rakenna oma ympäristösi. Etsi, koe, kaadu, nouse ylös.Tähänkin annan neuvon. Älä silti tuomitse heitä. He ovat yhtä arvokkaita tässä maailmankaikkeudessa kun säkin. Sä, mä tai kukaan muukaan ei ole ketään arvokkaampi. Ota heidät vastaan kuten oikeat ihmiset. Katso heitä silmiin ja hymyile.
2 kommenttia:

  1. Jemppuuuu oot nii fiksu likka! 😁 Ja sul o iha sika mageit kuvii sun blogissa! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kovasti pihla!💗 niin ikävä!

      Poista