sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Mutta entä jos en tiedä?

DSC_0790
Heissan, viime kerrasta onkin vierähtänyt tovi jos toinenkin mutta siihen on kuitenkin ihan pätevä syy. Olin pelireissulla tanskassa, jonka takia kirjoittelu on jäänyt hetkeksi vähemmälle. Nyt kuitenkin olen täällä taas(tosin tukholmaan huomenna). Ajattelin vähän kertoa mun kuulumisia ja ajatuksia joita nyt viimeaikoina oon päässäni pyöritellyt.
DSC_0114
Ella kirjoitti ja julkaisi videon, jossa hän puhui mm. ahdistuneisuudesta ja masentuneisuudesta tai ihan ylipäätään siitä, että kaikki ei aina ole ihan hyvin. Tämä aihe koskettaa meitä kaikkia, tai ainakin mua. Jokaisella on hetkiä elämässä jolloin asiat ei oikein rullaa niin hyvin kuin haluaisi, tai jokainen vähänkin painava asia ahdistaa. Ne hetket voi olla joko lyhyt tai pitkä kestoisia, jolloin se syö ihmistä aikamoisen paljon.

Olen pyöritellyt päässäni jo pidemmän aikaa asioita, joista en muille halua puhua. Ja tiedostan hyvin myös sen, että ahdistavista asioista kannattaa ja pitää puhua muille, jotta ongelmat saataisiin ratkaistua. Mutta entä jos se ei tunnu oikealta? tällä hetkellä. Haluan jakaa tunteeni vasta kun olen itse siihen täysin valmis, ja se tuntuu itselleni turvalliselta.

Voin kokemuksesta sanoa, että oman pään sisällä asioiden pyörittely rajottaa omaa käyttäytymistä paljon. Epävarmuus, se on kaiken pahan alku ja juuri.  Entä jos sitä tätä ja tota... mitä sitten jos... En vaan millään jaksaisi enää miettiä että mitä sitten jos. Olen vaan tällähetkellä niin epävarma itsestäni ja oikeastaan koko elämästäni. Olen niin sanotusti hieman, vähän enemmän kuin hieman hukassa.

Ihminen tuppaa sulkeutumaan ja vetäytymään omaan kuoreensa, jos antaa epävarmuuden nousta esiin. Toisaalta kuten ella sanoi, olisi hyvä antaa tunteiden tulla esiin, eikä pakottaa itseään tuntemaan toisin. Ja tässä olen täysin samaa mieltä.

Viimeaikoina olen miettinyt hyvin paljon elämääni, miten tähän pisteeseen on tultu ja miten tästä pitäisi jatkaa. Mutta entä jos en tiedä? entä jos mä en ihan oikeasti tiedä. Se tästä kaikesta tekeekin ihan hemmetin vaikeeta. Tiedostan kyllä senkin, että kaikkea ei tarvitse tietääkään heti ja osa asioista rullaa ihan omalla painollaan. Mutta entä jos mietityttävä asia onkin hieman tärkeämpi kuin se, että vessapaperi on loppu tai tiskejä ei ole tiskattu, jos sitä asiaa ei vaan saa omalla painollaan rullaamaan. Ja juurikin tämä saa itseni ahdistumaan, kun ei tiedä mitä tehdä. Ei tiedä mitä mieli oikeasti haluaa, mistä tulee aidosti onnelliseksi.
DSC_0777Tässä vähän mun fiiliksiä, mites te? tunteeko joku samoin?
Olisi myös mukava kuulla, jos teillä olisi jotain postaus ehdotuksia tai toiveita. Jos vaan on joku asia, mistä haluaisitte mun kirjottavan omaa mielipidettä ja ihan yleisellä tasolla niin kertokaa toki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti