keskiviikko 10. elokuuta 2016

Se tuli ja meni

DSC_0280
Viimeaikoina ei oo kyllä paljon kotona tullu oltua. Viimesen kolmen viikon aikana oon oikeestaan vaan ja ainoastaan ollut tienpäällä, mikä toisaalta on ollu ihan super hauskaa, mutta myös välillä aika uuvuttavaa. Ensin tanskassa pelireissulla viikon, sen jälkeen heti seuraavana päivänä ruotsiin muutamaks päiväks ja nyt tällähetkellä istun Kipinässä, isin mökillä syömässä aamupalaa ja täällä ois tarkotus olla viikon. Tän reissuilun takia on kans ollu vähän hankalaa kirjotella postauksia mutta eiköhän tilanne vähän rauhotu, nyt kun se koulukin alkaa... Kesäloma on siis lopuillaan.
DSC_0279
Tosiaan kuten sanoin reissuilu on kyllä vieny vähän voimia, varsinkin tanskan reissu oli kokonaisuudessaan aika uuvuttava. Täällä mökillä onneks saa vaan olla, poimia marjoja, kuunnella koskea, tehdä ruokaa(banaanilettuja!), käydä saunassa, lukea, ottaa valokuvia, kuunnella ikivanhaa radiota, leikkiä Kodan kanssa... Täällä ei myöskään toimi sähköt, mikä tekee hommasta ehkä asteen haastavampaa, mutta kaikki sujuu oikein hyvin. Eikä oo ollu mitään ongelmia sen kanssa, niinkun ei yleensäkkään. Täällä huomaa myös ihan konkreettisesti sen kuinka kaunis tää suomen luonto oikeesti onkaan, eikä tää oo nyt vaan puhetta, vaan ihan oikeesti.
DSC_0278
Edelleenkin mieltä painaa monikin asia eikä fiilis oo mikään maailman paras. Ja sanon tän ihan siks että haluun olla rehellinen täällä blogissa, enkä esittää että "kaikki on mainiosti, elämä on ihanaa." varsinkaan jos se ei sitä ole tällähetkellä. Mielen päällä on aika paljon henkilökohtaisia asioita, joista voin joskus mahdollisesti avautua, kun on sen aika ja koen sen sopivaksi, ja tottakai mikäli teitäkin asiat kiinostaa. Tottakai koulun alku huolettaa ja ihan yleisesti se mitä kaikkea se tuo tullessaan. Mä haluan jaksaa ja olla energinen arjessa, treenata ja pitää itsestäni huolta.
DSC_0273
DSC_0275
DSC_0283
DSC_0288
DSC_0289
Ollaan täällä mökillä nukuttu nyt kaksi yötä ja kaikki on mennyt hyvin, käytiin eilen katsomassa lakkoja, niitä ei tosi löytynyt kovinkaan montaa, mutta poimittiin sen sijaan yksi rasia mustikoita ja todella paljon puolukoita. Voi että kun ootan talvea, kun pakastin notkuu tuoreista itsepoimituista marjoista. Tänään olis tarkotus käydä uimassa ja kaupassa Pudasjärven cityssä, koska sehän onkin kovin kovin iso keskusta, joten voihan sitä ihan Helsinkiin verrata x) okei okei ei ihan.
DSC_0294
DSC_0296
DSC_0298
DSC_0299
DSC_0302
DSC_0304
Oma treenaamiseni näin kesällä on mennyt aika omalla painollaa, olen siis treenannu silloin kun olen ehtinyt, mikä on myös osittain harmittanut mua. Haluaisin saada mun treenaamisesta rutiininomaisempaa, ja nousujohteisempaa. Tällähetkellä vaan mietityttää niin moni asia, että ensin täytyy saada pakka kasaan ja miettiä mikä on järkevää ja mikä ei, täytyy nimittäin ottaa huomioon se pirun lukiokin. Olen toisaalta myös harrastanut aika paljo hyötyliikuntaa, mikä on hieman helpottanut tilannetta. Toivotaan nyt vaan, että asiat järjestyy, niinkun sanotaan, kai niillä on tapana.
DSC_0309
DSC_0311
DSC_0323

Mites teidän fiilikset? kesäloman meiningit? saa avautua, valittaa, hehkuttaa, tai ihan vaan tulla juttelemaan :) Postaus ehdotuksia otan myös hyvin hyvin mielelläni vastaan.2 kommenttia:

  1. Ihania ja upean eloisia kuvia! :) Itellä alkoi koulu jo tiistaina ja tuntui kuin kesäloma olisi loppunut jotenki ihan töksähtäen. Tein kesätöitä viime viikon perjantaihin asti, joten ehkä se ns. oikean lomailun puute hieman sekoittaa päätä. Mutta eiköhän se arki tästä. Oikein mukavia vikoja kesäpäiviä sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia emilia! ❤️ Mäkin oon tehny kesätöitä lähes koko kesän ja muutenkin oon ollu menossa lähes koko ajan niin senkin takia tuntuu kun kesä ois menny ihan älyttömän nopeesti, toisaalta niinhän se kyllä aina tuntuu menevän.. samoin sinulle ❤️!

    VastaaPoista