sunnuntai 27. marraskuuta 2016

POHJOISEEN

DSC_0834 Istun tällähetkellä autossa matkalla kohti pohjoista. Ollaan menossa viettämään joka vuotiseksi perinteeksi tullutta Lapin lomareissua! Meillä on ollut joka vuosi tapana mennä Lappiin laskettelemaan ja viettämään perheen yhteistä lomaa näin joulun alla, suurinpiirtein marras-joulukuun vaihteessa. DSC_0839 DSC_0832 Aattelin vaan tulla teillekkin ilmoittamaan, että täällä vielä ollaan! tarkoitus ois postailla mahollisuuksien mukaan täältäkin jotain, jos ei viikolla niin viimeistään matkan jälkeen. Uskon kuitenkin, että saan postailtua viikonvarreltakin jotain. Ollaan täällä siis noin viikko ja tullaan ilmeisesti ensiviikon maanantai aamulla junalla takaisin. DSC_0825 DSC_0830 Oon niin innoissani kun pääsee taas rinteisiin, juomaan joka päivä kuumia kaakaomukillisia ja rentoutumaan, sitä mä tarvitsen. Toisaalta aijon myös hiukan urheillakkin, että pääkoppakin pysyy kasassa. Täältä pohjosesta saa aina niin hyviä kuvia ja oon niidenkin osalta ihan täpinöissäni että pääsee vihdoin taas kuvailemaan ihan älyttömän hyvissä valoissa ja olosuhteissa. Äsken pysähdyttiin syömään ja  nyt jatketaan matkaa kohti vuokramökkiä ja syömään poronkäristystä, vaikka en itse kovin paljon punaista lihaa syö mutta poronkäristys on täällä niiiiin must juttu että!! DSC_0825 DSC_0824 DSC_0822 Viimeisenä mä haluan kiittää teitä kaikkia ketkä siellä on, erityisesti kommentoijia. Ihan mahtavaa saada kuulla niin ihanaa palautetta ja muutenkin jonkinnäköstä vertaustukea. Niin ihana kuulla, että siellä on teitä joilla on pyöriny samanlaiset jutut mielessä joten Kiitos.

ps. Jos haluatte seurata mun päiviä tarkemmin miten meidän päivät täällä kuluu niin kannattaa addata mut esimerkiksi snapissä (jeminaneaa) ja instagramiin (jeminanea) tulee kans varmaankin matskua täältä!

Siellä pääsee seurailemaan meitsiä.

Pus <3

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ihanaa lomaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!❤️ Ihanaa joulun odotusta sullekkin!

   Poista
 2. Oikein , Oikein ihanaa ja rentoa lomaa siellä pohjoisen maisemissa. Nauti. Täällä odotellaan jonkinlaista kirjoitusta viikon etenemisestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei ihanaa!! kiitos paljon! eiköhän piakkoin tekstiä rupea tulemaan ;) <3

   Poista