torstai 1. joulukuuta 2016

LAPIN RAVINTOLASUOSITUS

P1010016 Viimepostauksessa mainitsinkin yhden ravintolan ja ajattelin että voisin tästä kertoa hieman lisää. Meidän perheelle, oikeastaan kaikille jäsenille kaikki perinteet on tosi tärkeitä, usein vuoden juhlapyhät vietetään aikalailla samallailla vuodesta toisen. Pienestä pitäen ollaan näitä tiettyjä perinteitä noudatettu ja se tuntuis tosi oudolta muuttaa niitä. P1010025 No, mä tiedostan kuitenkin sen, että asiat tulee muuttumaan varmasti. Tulee aika jolloin todenäköisesti lähden kotoa ja tulee varmasti uusia juttuja matkaan. Samalla se ajatus pelottaa mutta samalla taas kuitenkin odotan innolla, kun saa ottaa ehkä enemmän itse vastuuta asioista ja toimia kuinka itse kokee parhaakseen. Oon huomannut, että nykyään jo asiat ovat ruvenneet muuttumaan pikkuhiljaa, ja se tuntuu haikealta tottakai. P1010022 Tää rafla kuuluu myös meidän perheen perinteisiin - joka kerta kun täällä käydään, niin tää kuuluu myös niihin must to do -juttuihin. Pihvikeisari on ihana ravintola Ylläksellä. Tätä voisin suositella varsinkin turisteille, jotka haluaa kosketusta Lapin ruokakulttuuriin ja muutenkin Suomeen. Omistajat ovat ihanan ystävällisiä ja toivottivat heti tervetulleeksi kun sisään astuttiin. Menulta löytyy mm. poroa, karhua, riekkokeittoa, erilaisia pihvejä ja kasvisruokia!! Toinen kasvisruoista oli jonkinlainen ohrarisotto ja toinen kasvispaistos joka sisälsi mm. härkäpapua. Jälkiruokia oli muutamia erivaihtoehtoja, mm creme brulee, leipäjuustoa, jäädykettä ja mustaherukkasorbettia. P1010024 P1010048 P1010051 P1010052 P1010057 Itse valitsin listalta alkupalaksi vihersalaatin, pääruoaksi poroa ja jälkiruoaksi mustaherukkasorbettia. Joka vuos kun ollaan tuolla oltu niin olen ottanut juurikin tuota poroa! vaikka en itse hirveästi punasta lihaa käytä niin täytyy sanoa että toi on ihan älyttömän hyvää. Ajattelin kuitenkin toisela kerralla ottaa varmaankin tuota kasvispaistosta vaihtelun vuoksi(käydään varmaankin vielä täällä tämän viikon aikana uudelleen). Mustaherukkasorbetti oli myös ihan mielettömän hyvää. Siitä kyllä ainakin nälkyi ja maistui, että se oli kyllä ihan itse tehtyä: Suussa oikein tuntui pieniä mustaherukan palasia. Niiin nannaa <3 P1010059 P1010062 P1010075 Ravintolan yhteydessä on myös pieni puoti josta saa ostettua ihania koristeita, erilaisia voiteita, hilloja, kirjoja, koruja kaikennäköistä pientä kivaa muistoksi. P1010028 P1010029 P1010033 P1010042 P1010043 
Tätä ravintoa suosittelen kyllä mielelläni ihan jokaiselle, joka täällä Ylläksellä käy!

Pus <3

Sc: jeminaneaa

2 kommenttia:

 1. Ihana tääki postaus! Tykkään siitä ideasta miten kirjotat yhen kappaleen ja sitte tulee kuva. Se on jotenki nii kiva lukee ku lopetat hyvää kohtaa ja saa nähä välillä kuvaaki siitä mistä aiheesta kirjotat tai ylipäätänsä joku muu kuva vaikka esim. Ittestäs.
  Hyvää illanjatkoa��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanuus! Kiitos 💗 Niiiiiiin ihanaa saada tälläistä palautetta ja mukava kuulla että miellyttää! Toivottavasti jäät seurailemaan useamminkin 💗 Hyvää itsenäisyyspäivää sinne!

   Poista