tiistai 21. helmikuuta 2017

TALLINNAN VEGAANINEN RAVINTOLASUOSITUS

vegan
Lähdettiin ystäväni kanssa viettämään hiihtolomaa Tallinnaan. Tällä hetkellä makaan hotellihuoneen sängyllä kirjoittamassa tätä tekstiä, vatsa täynnä ihan älyttöämän hyvää safkaa. Vegesafkaa. Nimi "Vegan restauran" herätti meidän mielenkiinnon todella nopeasti tämän ravintolan ohi käveltyämme. Selailtiin listaa ravintolan ulkopuolella, kyllä tämä se on. Meidän paikkamme. 

Ja kyllä. Ehkä yksi parhaimmista vegaaniburgereista mitä olen syönyt, oikeastaan tämä taisi olla ensimmäinen sellainen. Napakymppi.
vegann
DSC_0887
Tosiaan, ensimmäisenä päivänä täällä lähdettiin kiertelemään tallinnaa: käytiin Sadama marketissa, torilla ja viimeisenä suunnattiin kohti vanhaa kaupunkia. Tuota sataman läheisyydessä olevaa toria suosittelen todella vahvasti. Löydettiin sieltä paljon tuoreita ruokia, hedelmiä, marjoja, terveellisiä herkkuja ja superfoodeja erilaisia tavaroita. Päädyttiin sieltä ostamaan myös osan iltapalastamme. 

Jokatapauksessa lähdimme kohti vanhaa kaupunkia, mielessämmi etsiä joku siisti ruoka mesta. 
tallinnaravintola
tallun
Ja sehän me löydettiin. Astuimme siis sisään Vegan restauran V:hn, jonka ruokalista oli täynny herkkuja. Ensimmäisellä kerralla valittiin yksi salaatti ja tofu quinoa annos. Ja nam!! molemmat todella hyviä! Kuolattiin kuitenkin viereisen pöydän vegaani burgereita. Omg. Oikeesti. Ne oli pakko saada. Ei muuta kun seuraavana päivänä uudelleen samaan paikkaan ja burgerit kehiin. Elämäni ensimmäinen ja paras vegaani burgeri. Ihan älyttömän hyvää. 

Ruoka-allergioista voi kysyä tarjoilijoilta ja kaikki annokset ovat siis vegaanisia!

Tätä paikkaa suosittelen todella paljon vaikka et olisi edes vegaani! Annokset ovat sopivan kokoisia ja ihanaa ystävällistä palvelua. Kiitimme, jätimme tipit ja sanoimme heipat, tota paikkaa tulee kyllä ikävä ja uskon sinne meneväni vielä uudelleen.
DSC_0910
tallinnaravint

6 kommenttia:

 1. En oo ite vegaani millään tasolla, mut silti se kiinnostaa mua. Seuraavan kerran ku suuntana on Tallinna nii täytyy kyl käydä kokeilemassa tätä paikkaa. Kuulostaa nimittäin tosi hyvältä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo! Kyllä, suosittelen ehdottomasti testaamaan vaikkei vegaani olisikaan! Jälkkärilistalla oli myös vegaanisia kaikkuja! Nam❤

   Poista
 2. Todella mukavanoloinen blogi! Jäänkin seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa! tervetuloa tänne joukkoon ❤

   Poista
 3. Kiitos suosituksestasi! Pitää muistaa :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista