lauantai 25. helmikuuta 2017

YOGAA, VOHVELEITA JA UUSIA TUTTAVUUKSIA

vohveli
Hetki aika sitten näin ystävääni Lauraa. Tutustuin Lauraan vähän aika sitten. Ensimmäistä kertaa nähtiin ILOVEME-messuilla, ja jo silloin huomasin että meillä on paljon yhteistä. Siitä sitten nähtiin myöhemmin Lauran ja Lindan kanssa. Kierreltiin kaupungilla, juteltiin kaikesta, ihan vaan vietettiin yhteistä aikaa. Suoraan sanottuna pelotti tavata uusia ihmisiä. En ikinä oikeastaan pelkää uusien ihmisten tapaamista. Tulen hyvin kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen, joten siinä ei sinäänsä ole ongelmaa. 

Tässä tilanteessa vaan jotenkin jännitti hirveästi. 
vohveli 5
vohveli1
Olin etukäteen tietoinen kyllä siitä, että meillä on paljon yhteistä tyttöjen kanssa. Saman tyyppisiä bloggaajia kun ollaan. En halunnut olla kuitenkaan tunkeileva, olin nimittäin ollut vaan se sivusta seuraaja, joka luki tyttöjen blogia, en yhtään sen enempää heille. En mä tiedä miksi mä niin edes ajattelin. Eniten ehkä jotenkin mietitytti meidän ikäero, vaikka sekään ei ole edes kovin suuri, eikä sillä oikeastaan loppupeleissä ole yhtään mitään merkitystä. Jos ihmisillä on paljon yhteistä jaettavaa, samoja kiinnostuksen kohteita ja synkkaa hyvin, miksi jonkun numeron pitäisi vaikuttaa ystävyyssuhteiden muodostumiseen? 

Silti se jotenkin mietitytti, mitähän musta ajatellaan? Pidetäänkö mua vaan jonain kakarana? Puhuttiin kuitenkin tästäkin aika avoimesti ja sanoin siitä heille. Sain kuitenkin vahvistuksen sille, että se on ihan okei. Oikeestaan enemmän kun okei. No synkkasko meillä sitten hyvin? oi kyllä. Tuliko epämiellyttäviä hiljaisia hetkiä? ei. Tai ainakin niin mä sen koin. 

Mun eikä sun tarvitse olla yhtään mitään muuta, tullakseen hyväksytyksi. 
vohveli4
vohveli6
Mä vaan olen kokenut sitä niin paljon elämän varrella. Aina pitäisi olla tietynlainen, että pääsee johonkin porukkaan mukaan ja tulee hyväksytyksi. Se, joka on kaunis ja jolla on hauskat jutut. Se on niin väärin. Niin väärin. 

Mä en aijo muuttaa itseäni, jotta voisin olla se cool tyyppi. Mitäpä jos me kaikki oltais vaan meitä. Ilman pidättelyjä, 
tai pelkoa siitä ettei olla tarpeeksi. 

Kas kummaa. Mut hyväksyttiin, otettiin mukaan juttuihin, eikä jätetty ulkopuolelle, kun uskalsin olla minä. 
Se tuntui hyvältä. Ihan käsittämättömän hyvältä. 
vohveli 7
IMG_9820
No, nähtiin siis Lauran kanssa hetki aika sitten, käytiin ehkä ihanimmassa avustus joogassa ikinä ja mentiin siitä Lauralle lounaalle. Tehtiin maailman ihanimpia vohveleita, juteltiin, kuvailtiin, tehtiin just niitä juttuja mistä molemmat tykkää. Vihdoin olen tutustunut ihmisiin, joiden kanssa voin jakaa juttuja. Mun juttuja.

Oli aika lähteä, sanottiin heipat ja sovittiin seuraavasta näkemisestä ja siitä nähtiinkin jo pian uudelleen. 

Ihmiset luvatkaa yks asia mulle, olkaa niiden kanssa joiden kanssa teillä on hyvä olla. Joista saatte inspiraatiota, tukea ja joiden kanssa voitte jakaa asioita. Jotka on ennakkoluulottomia, avosylin vastaanottavaisia. Älkää kuluttako aikaa ihmisiin, jotka vie teiltä energiaa. 

Olkaa niiden kanssa, jotka antaa teille sitä. 
vohveli78
ps. hei jos näiden vohveleiden resepti kiinnostelee niin mielelläni jaan sen teille! Tehtiin kahdenlaisia, suolaisia ja makeita. Suolaisissa pohjan jauhoina käytettiin kurpitsansiemenjauhoja (öö nam) ja makeissa kaurajauhoja (öö nam). Päälle suolaisiin heitettiin hummuksen ja oatlyn levitteen jämät, pinaattia, avocadoa ja lohta. Makeisiin kookoskermaa, banaania, mustikoita ja ehkä parasta hilloa ever ja maapähkinävoita. Ihan killeri. 

Kuvat: Laura

14 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu postaus. Mulla on ihan samanlaisia ajatuksia uusia ihmisiä tavatessa. On vaikeeta tietää millainen toinen on ja hyväksyykö kaikki vai pitääkö olla tietynlainen että hyväksyttäisiin. Oot niin oikeessa siinä ettei sellaisten ihmisten kanssa kannata olla tekemisissä joiden hyväksyntä käy työstä. Jokaisella pitäisi olla ympärillä ihania ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Paula kiitos paljon kommentista! ❤ arvasin että siellä ruudun toisella puolella on myös näitä tunteita läpikäyviä ihmisiä, niitä kun on niin valitettavan paljon.. ihanaa kuitenkin että meistä kukaan ei ole täällä yksin. Kiva että jaksatte lueskella mun tuherruksia ❤

   Poista
 2. Kirjotat tosi ihanasti<3 tää aihe koskettaa kun ite elää jonkulaisessa "muutosvaiheessa", pohtii ketkä ihmiset oikeesti on sellasii joista tahtoo pitää kii, ja onko osa sellasii et ois aika päästää irti. Mutta tuo on totta, ettei sellasiin kannata käyttää aikaa jotka vaan vie energiaa. Täytyy vain kerätä rohkeutta ja uskaltaa päästää irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa milja, ihanaa kun tykkäät❤ Sama täällä, itse ainakin käynyt viime vuodet taistelua itseni kanssa oikeastaan kaikesta. Ja kyllä, irtipäästäminen on avain oikeastaan kaikkeen. Ja se että rakastuu itseensä ❤ tsemppiä sulle, mulle saa aina tulla jutskaamaan ☺️

   Poista
 3. Todella hyvin kirjoitettu ja nuo kuvat ovat todella upeita!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon❤ osasta kuvista saan kiittää Lauraa, toimin itse käsimallina :D

   Poista
 4. Tosi hyvin kirjotettu teksti! Ja tärkee aihe! +ihanat kuvat❤

  VastaaPoista
 5. Oi miten hyvä kirjoitus taas sinulta :) Alkoi lauantai mukavasti tätä lukiessa :)

  Ihanaa viikonloppua !
  t. Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiitos ulla❤ Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 6. Tosi ihanasti kirjoitettu teksti tärkeästä aiheesta, just noin kaikkien pitäis toimia ja uskaltaa enemmän!! Ja super kivoja kuvia täällä, varsinkin noi Tallinnan kuvat :)
  Ihanaa alkanutta kevättä sulle ❤

  suvimyllymaki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon suvi! ❤ kiva että miellyttää :) toivottavasti jäät tänne mun seuraksi! Samoin sinulle! Meen tsekkaa sunki sivut ❤

   Poista